Sinä lennät, me kompensoimme

tammi 1, 2020

Ilmasto muuttuu – jotakin on tehtävä! Siksi me, Porta Arctica, teemme kaudesta 2020 alkaen Taimitekoja. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hyvitämme johdonmukaisesti kaikkien vaellusasiakkaidemme lentomatkoista syntyvät hiilidioksidipäästöt yhdessä suomalaisen Taimiteko-hankkeen kanssa.

Vuonna 2020 Sinä lennät, me maksamme Taimiteko-hankkeelle CO2-päästöjäsi vastaavan hyvityssumman ja Taimiteko istuttaa Suomeen uutta metsää. Samalla hanke työllistää suomalaisia nuoria.

Taimiteko-hankkeen tavoitteena on lisätä Suomen metsien hiilinieluja istuttamalla taimia alueille, jotka eivät ole olleet enää vuosikymmeniin aktiivisen metsä- tai maatalouden piirissä. Hanke pyrkii istuttaman 10 000 hehtaaria uutta metsää vuoteen 2030 mennessä, jolloin uusia puita syntyisi yhteensä noin 20 miljoonaa kappaletta. Lisää hankkeesta voit lukea Taimiteko-sivustolta osoitteesta www.taimiteko.fi

Läpinäkyvyyssyistä käytämme toimintaamme liittyvien päästömäärien laskemiseen lentoyhtiöiden julkisia päästölaskureita ja Taimiteko-kompensointilaskuria. Tiedämme, että hyvityskeinomme ei ole täydellinen. Mutta jostakin on aloitettava. Me aloitamme tästä.

Mitä ilmastotekoja Sinä teet?

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Pin It on Pinterest

Share This